PORTFOLIO

 

[inhoud - opdrachtgever - mijn rol]

  REVOLUTIONS IN THE THIRD WORLD (2013)

Innovatieve economische theorie over ontwikkelingsregio's in Afrika - Stichting Urgentie Milieu Hygiëne in Afrika - Schrijver

  KROEGENBOEK Groningen (2013) 

Sfeerbeschrijvingen horeca gelegenheden in Groningen - Horeca Groningen - Schrijver van een 17-tal beschrijvingen

 

  VLUCHT NAAR HET NOORDEN (2017-2018)

Interviewserie Afrikanen in Groningen - Verschillende stichtingen ism Gemeente Groningen - Interviewer, Schrijver

PLANNEN

Voor verschillende organisaties heb ik me bezig gehouden met organisatieplannen, ondernemingsplannen, projectplannen en subsidieplannen. Met de opdrachtgever denk ik de concepten en ideeën uit en schrijf het plan in een georganiseerde structuur. Als opdrachtgevers noem ik hier Humanitas Noord Nederland, de Culinaire Vakschool Groningen, Terre des Hommes Groningen, Platform Zelforganisaties Groningen.

De projectplannen die ik schreef vonden plaats in opdracht van vaak non-governmentele organisaties en bijvoorbeeld MJD Groningen. Subsidieplannen schreef ik vooral voor organisaties die zich bezig hielden met ontwikkeling in Afrika, maar ook voor bijvoorbeeld theatergezelschappen.

Ondernemingsplannen schreef ik vooral voor starters, van kleermakers tot caravanverkopers. De meesten van die laatste groep opdrachtgevers echter hadden een connectie met Afrika en/of Afrikaanse producten.

ACADEMISCHE ARTIKELEN

Voor mijn studies Economie en Filosofie heb met veel plezier een brede selectie aan wetenschappelijke artikelen geschreven. Daarnaast schrijf ik schrijf mijn eigen filosofische teksten en opiniërende artikelen, bijvoorbeeld over duurzaamheid, internationale economie, politiek, gemeentelijk beleid, die ik dan deel met commissieleden uit commissies waarin ik plaatsheb, met belanghebbende partijen of met andere geïnteresseerden.

GEDICHTEN

Ik versta de kunst van het dichten. De gedichten die ik schrijf zijn zelden of niet gepubliceerd, maar het is wel een aspect van het schrijven waarin ik me echt kan verliezen, op een goede manier. Ik heb ontzettend veel gedichten geschreven. Het zijn gedichten die raken aan de essentie. Mijn gedichten kunnen zowel gericht zijn aan personen als  aan organisaties en zowel privé als bijvoorbeeld voor lokale uitgaven geschreven zijn. Ik wil deze kant van mijn schrijverschap verder ontwikkelen en vaker in opdracht gedichten schrijven.

SPORTCOLUMNS

De sportcolumns die ik schrijf gaan veel over voetbal, maar ook over epische evenementen en uitzonderlijke momenten, figuren of teams uit de sportwereld. De columns zijn ingegeven door een brede kennis van en liefde voor de sport. Veel van de columns zijn uitgebracht in lokale uitgaven.