SCHRIJVER

Ooit begonnen met verhalen en gedichten schrijf (en lees) ik graag, al van jongs af aan. Als professioneel schrijver heb ik meegeschreven aan een aantal boeken. Ook heb ik, in opdracht van de stichting UMHA een eigen boek geschreven met daarin mijn visie op economische groei in ontwikkelingsregio's in Afrika. Ook op dit moment werk ik mee aan een aantal boeken: een interviewserie die wordt gepubliceerd, een handboek voor een zorgorganisatie en een kinderboek.  Met diverse opdrachtgevers, vooral zzp-ers en non-profit instellingen, heb ik samengewerkt en (mee-) geschreven aan hun organisatieplannen, ondernemingsplannen, projectplannen en subsidieplannen.

Redactie- en redigeerwerk  liggen mij goed. Naast schrijven ben ik snel in het ontleden en analyseren van de kern van boeken, verhalen, teksten en artikelen, wetenschappelijk of anderzijds. Dit gebruik ik in mijn werk voor opdrachtgevers. 

In mijn studietijd heb ik Economie en Filosofie gestudeerd. Ik heb ook een aantal vakken buiten deze faculteiten gevolgd, onder meer een vak voor journalistiek. Zowel in het kader van deze beide studies als daarbuiten heb ik een flink aantal eigen artikelen, papers, stukken en gedichten geschreven. Een aantal daarvan verscheen in lokale uitgaven of ondersteunde lokale initiatieven. Ik schrijf mijn eigen werk omdat ik schrijven een prachtig vak vind. Hopelijk zet mijn werk de lezer aan tot denken of, mooier nog, doet het hem of haar iets voelen.

Bent u op zoek naar een schrijver? Iemand die op papier kan zetten wat u van plan bent? Neem gerust contact op